Bărbat de 37 de ani, din comuna Sihlea, cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj

La data de 4 octombrie  a.c., ora 22.30, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Sihlea au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității liniștea locuitorilor este tulburată de muzică difuzata  la intensitate ridicata, de către un bărbat.

Pe fondul sesizării, unul dintre agenții de poliție care s-au deplasat la imobilul respectiv, a solicitat proprietarului să oprească muzica.

Una dintre persoanele care se aflau la imobilul respectiv, un bărbat de 37 de ani, a devenit agresiv, aruncând cu pietre.

De asemenea, bărbatul ar fi lovit  agentul de poliție cu pumnul, provocându-i acestuia leziuni la nivelul membrelor superioare.

Cel în cauză ar fi pătruns fără drept in curtea unui imobil și s-ar fi manifestat agresiv față de două persoane, tulburând ordinea și liniștea publică .

Ulterior, polițiștii prezenți la fața locului  au intervenit prompt, procedând la imobilizarea și internarea acestuia la o unitate medicală.

Agentul de poliție nu a suferit leziuni care să necesite asistență medicală de specialitate.

În baza probatoriului administrat, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus, la data de 5 octombrie a.c., reținerea bărbatului pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de ultraj.

Ieri, 6 octombrie, cel în cauză a fost prezentat magistraților , față de acesta fiind dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: