Apel la 112 prin care se sesiza că o persoană situată pe B-dul Unirii ar avea asupra sa un pistol

La data de 27 august a.c., ora 01:26, o persoană a semnalat prin apel 112, cu privire la faptul că pe B-dul Unirii din municipiul Focșani se află o persoană care ar avea asupra sa un pistol. Polițiștii s-au deplasat de îndată la fața locului, unde au depistat un tânăr care era însoțit de un câine de luptă, fără botniță.

Tânărul a fost verbal somat verbal să pună botnița animalului și să se conformeze solicitărilor polițiștilor. Întrucât acesta nu s-a supus somație, polițiștii sprijiniți de lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea au procedat la încătușarea bărbatului, care ulterior a fost condus la sediul Poliției Municipiului Focșani, fiind identificat în persoana unui tânăr de 30 de ani.

Totodată, bărbatul a fost testat alcooltest, rezultat fiind de 2,34 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea asupra acestuia a fost găsită o armă neletală de tip airsoft, fără muniție și care se nu se supune autorizării.

Bărbatul fost internat la o unitate spitalicească de pe raza municipiului Focșani, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: