Amendă usturătoare pentru un bărbat care încerca să descare deșeuri ilegal

Poliția Locală Focșani a amendat cu două mii lei un bărbat care încerca să descarce mai mulți saci de moloz și diverse deșeuri menaje dintr-o căruță, pe fundătura Vâlcele, în spatele sediul societății Comat S.A..

Reprezentanții Poliției Locale Focșani spun că miercuri seară a fost un apel la dispeceratul Poliției Locale a Municipiului Focșani referitor faptul că o persoană vrea să descarce mai mulți saci cu deșeuri în zona respectivă. Un echipaj de poliție locală s-a deplasat în zona respectivă și a constatat faptul că sesizarea se confirmă.

 În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea persoanei în cauză, respectiv S.G.V. , domiciliat în Mărășești, locuind fără forme legale în Focșani și s-a procedat la sancționarea contravențională a acestuia cu amendă în valoare de 2000 lei pentru nerespectarea prevederilor H.C.L.25/2017 privind obligațiile și răspunderile instituțiilor publice, ale agenților economici, ale altor persoanelor juridice precum și ale cetățenilor privind gospodărirea Municipiului Focșani. Rugăm pe această cale cetățenii municipiului Focșani să sesizeze astfel de încălcări ale legii la numerele de telefon 0237215005 / 0237215030 de la dispeceratul Poliției Locale a Municipiului Focșani pentru a putea lua cu celeritate măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții Poliției Locale Focșani.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: