Ambasadorul României în Cuba s-a întâlnit cu primarul Focșaniului și președintele Consiliului Județean

Ambasadorul României în Cuba, ES Doris Theodora Mircea s-a întâlnit, astăzi, cu primarul Focșaniului, Cristi Valentin Misăilă și cu președintele Consiliului Județean, Cătălin Toma. ES Doris Theodora Mircea a prezentat viitoarele sale proiecte legate de promovarea României la Havana și posibile cooperări bilaterale în domenii precum formarea profesională, agricultură și investiții.

Primarul Cristi Valentin Misăilă a subliniat că este deschis față de o cooperare strânsă prin care să se asigure promovarea intereselor economice locale, dar și a potențialului turistic din zonă. „Mi-am arătat deschiderea față de o cooperare strânsă între Municipiul Focșani și Ambasada României în Cuba, în sensul promovării intereselor economice locale, dar și a potențialului turistic din zonă. Am concluzionat că o posibilă cooperare în ceea ce privește proiectele culturale ar putea genera o și mai mare deschidere”, a spus primarul Cristi Valentin Misăilă.

De asemenea, președintele Consiliului Județean a subliniat că performanța în administrația publică locală ține inclusiv de relațiile internaționale pe care instituțiile din România le au la un moment dat și pot fi demarate o serie de parteneriate concrete care să completeze strategia de dezvoltare a județului Vrancea. „Avem tradiții, avem valori, avem oameni care pot și vor să se asocieze cu administrația județeană, pentru a așeza Vrancea acolo unde îi este locul la nivel național și, de ce nu, internațional. Consiliul Județean va face toate eforturile și demersurile pentru a dezvolta Vrancea din punct de vedere economic inclusiv prin proiecte-pilot de colaborare internațională”, a spus președintele Consiliului Județen, Cătălin Toma.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: