ALERTĂ! Minoră de 13 ani, din județul Cluj, răpită de unchiul ei

O minoră în vârstă de 13 ani este dispărută de acasă! Puica Daria Maria locuia în județul Cluj și nu a mai ajuns la domiciliu. ”La data de 20 octombrie, minora Puica Daria Maria, în vârstă de 13 ani, a plecat de la locuința mamei sale din satul Băbuțiu, comuna Vultureni, județul Cluj, și nu a mai revenit la locuință”, relatează anchetatorii care iau în calcul orice pistă.

Fata de 13 ani era în compania unchiului său, Cosmin Marian Almaş (27 de ani), care ar fi făcut o pasiune pentru ea. Familia minorei a anunţat Poliția în momentul în care fata a dispărut şi nu a mai răspuns la telefon. Poliţiştii şi jandarmii i-au căutat pe cei doi toată noaptea şi au folosit inclusiv câini de urmă, însă nu a reuşit să îi localizeze. Oamenii legii au avut și un mesaj – „suspectul se numește Almași Marian Cosmin, are 27 de ani și ar putea fi periculos.

Sunați urgent la 112, NU interveniți dumneavoastră”, au transmis polițiștii. A fost pentru prima oară când Poliția a folosit acest sistem de alertare cu ajutorul căruia a transmis imediat poza persoanei dispărute. Între timp a apărut un martor care a spus că ar fi văzut-o la un moment dat pe fată în timp ce mergea alături de tânărul despre care acum se crede că este cel care a imobilizat-o și a răpit-o.

Poliţiştii din Cluj au activat sistemul ‘Alertă, răpire copil!’ și mesajul cu fotografia fetei a ajuns în doar câteva clipe la posturile tv și la majoritatea oamenilor.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: