Agresiune în curs de cercetare, la Câmpuri

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, efectuează cercetări cu privire la o agresiune săvârșită în cursul nopții, în comuna Câmpuri.

Aseară, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 cu privire la faptul că un bărbat din comuna Câmpuri prezintă leziuni, în urma unei agresiuni.

La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiști din cadrul Secției 10 Poliție Rurală Panciu și ai Serviciului de Investigații Criminale.

Polițiștii au identificat persoanele implicate în conflict, acestea fiind un bărbat în vârstă de 44 ani(victima), respectiv doi tineri de 18, respectiv 19 ani.

Primele cercetări efectuate în cauză au reliefat faptul că victima ar fi fost agresată fizic de cei doi tineri, în timp ce se aflau pe o stradă din satul Rotileștii Mari, pe fondul unui conflict spontan, generat de consumul de alcool.
Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: