Adăpost de animale distrus în urma unei acțiuni intenționate, la Fitionești

Buletin informativ de la ISU Vrancea

 

Un apel primit joi, 12 august a.c., în jurul orei 16:30, la numărul unic de urgenţă 112, anunţa izbucnirea unui incendiu la un adăpost de animale din comuna Fitionești.

În cel mai scurt timp, la fața locului s-au deplasat 3 echipaje din cadrul Staţiei de Pompieri Panciu, cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 autospecială de primă intervenție și comandă. Pentru localizarea și lichidarea incendiului, pompierii militari au acționat în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Fitionești.

La sosirea forțelor de intervenţie, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul adăpostului de animale, pe o suprafață de aproximativ 100 mp.

În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime, dar cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, acoperișul construcției și 20 tone de fân, depozitate în pod, au ars în totalitate.

Din cercetările efectuate a rezultat faptul că incendiul s-a produs ca urmare a folosirii intenționate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice al I.S.U. Vrancea

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: