Acțiuni punctuale ale politiștilor pentru menținerea ordinii și liniștii publice

În cursul nopții de 2/3 iulie a.c., în intervalul orar  00.00 – 02.00, Poliția Municipiului Focșani a organizat  acţiuni punctuale la care au participat  polițiști din cadrul Poliției Municipiului Focșani, jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vrancea precum și polițiști locali din cadrul Poliției Locale Focșani.

Acțiunea a avut drept scop menținerea climatului de siguranță publică și respectarea legii, prevenirea, descoperirea și combaterea faptelor de natură contravențională și infracțională la regimul rutier, precum și depistarea, identificarea și tragerea la răspundere a persoanelor care încalcă prevederile legale sau sunt urmărite în temeiul legii.

Polițiștii au acţionat cu preponderență în zona adiacentă supermarketurilor de pe raza municipiului Focșani dar și în zona Piața Gării. În cadrul acțiunii, au fost legitimate 105 persoane și au fost verificate 62 de autovehicule.

Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale : 2 dintre acestea au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică și 6 pentru nerespectarea regulilor de circulație.

Reamintim tuturor cetățenilor că polițiștii acționează permanent pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniştea comunității şi, totodată, sunt pregătiți să intervină atunci când situaţia o impune.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: