Acțiuni desfășurate de polițiști, jandarmi și forțe ale M.Ap.N

La data de 04.05.2020 polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea au organizat și executat pe raza județului două acțiuni cu efective mărite, pentru prevenirea și combaterea faptelor asociate evenimentelor circumscrise extinderii pandemiei Covid-19.

În cadrul acțiunilor au fost stabilite obiective pe linie de ordine publică, poliție rutieră, investigații criminale și investigarea criminalității economico – financiare.

La aceste acţiuni au participat 136 de polițiști, 44 de jandarmi și 31 de lucrători din cadrul altor instituții (Poliție Locală, MApN). În cadrul activităților desfășurate au fost efectuate 24 de controale la agenți economici, au fost legitimate peste 1400 de persoane, din care 33 cu vârsta de peste 65 de ani și au fost verificate 1073 de autoturisme depistate în trafic. În urma controalelor, au fost aplicate 144 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de peste 85.000 lei, fiind totodată dispusă măsura confiscării pentru o cantitate de material lemnos și pentru o sumă da bani. De asemenea, în cadrul verificărilor efectuate a fost constatată o infracțiune la regimul rutier.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: