Acţiuni de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19, desfăşurate de poliţiştii vrânceni

Poliţiştii vrânceni împreună cu jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai I.S.U. Vrancea, A.N.P.C., D.S.V.S.A şi I.T.M. Vrancea, au desfăşurat acţiuni de verificare cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă.

 La aceste activităţi au participat peste 200  de efective.

În cadrul acţiunilor, poliţiştii vrânceni au verificat modul în care sunt respectate prevederile Lg 55/2020, privind unele măsuri pentru prevenirea si combaterea efector pandemiei de Covid 19.

Astfel, în urma activităţilor desfăşurate, au fost verificate peste 110  societăți comerciale, 108 locaţii de interes, 62 de mijloace de transport, fiind legitimate totodata aproximativ 1000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate  157 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 17.000 de lei, din care 115 sancțiuni pentru  pentru nerespectarea măsurilor individuale de protecție.

Astfel de acţiuni vor fi desfăşurate zilnic şi în perioada următoare, pe raza întregului  judeţ.

Recomandăm tuturor cetăţenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

Intră in comunitatea VranceaTravel! Află în timp real când publicăm un articol nou pe site, direct de pe Facebook și YouTube.

Urmărește-ne pe Facebook

Urmărește-ne pe YouTube

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: