Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, în vederea prevenirii și limitării COVID19 în zonele aglomerate din județul Vrancea

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului, au fost desfăşurate acţiuni de verificare cu efective mărite în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, târguri și terase, dar şi în mijloacele de transport în comun, cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Sars-Cov-2.

La activitățile desfășurate ieri, 23 iulie a.c., au participat  peste 250 de polițiști din cadrul I.P.J.Vrancea, jandarmi, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului.

Astfel, în cadrul acțiunilor punctuale desfășurate au fost verificate 62 de societăți comerciale/persoane fizice autorizate și au fost legitimate peste 90 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, mijloace de transport în comun și autovehicule.

Activități asemănătoare vor fi desfășurate în continuare, în vederea conștientizării tuturor cetățenilor privind necesitatea respectării măsurilor de distanțare socială.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: