Acțiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse pentru prevenirea răspândirii Sars-Cov-2

La cele 4 acțiuni desfășurate au participat 294 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vrancea, polițiști locali precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Inspectoratului Teritorial de Muncă, Direcției Sanitar-Veterinare, Direcției de Sănătate Publică și de la Protecția Consumatorului.

Astfel, au fost verificate 82 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate și au fost legitimate peste 200 de persoane. De asemenea, au fost oprite în trafic, pentru control, 30 de mijloace de transport, din care 20 mijloace de transport în comun.

În urma neregulilor constatate ieri, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale în valoare de 4000 de lei, dintre care 4 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală.

Reamintim faptul că scopul acțiunilor este conștientizarea importanței respectării, în continuare, a recomandărilor privind limitarea expunerii în spații aglomerate și purtarea mijloacelor de protecție individuală, alături de respectarea celorlalte recomandări privind igiena personală.

Vă reamintim totodată de TELVERDE – 0800800165, numărul de telefon la care puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID–19.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: