Acțiune a polițiștilor din Adjud în târgul săptămânal

Poliţiştii din cadrul Poliției Municipiului Adjud au desfășurat, astăzi, 8 octombrie a.c., o acțiune în Târgul Săptămânal din Municipiul Adjud, prin care s-au urmărit asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică, fluidizarea traficului în zonă, dar și respectarea măsurilor de conduită socială și de prevenire a răspândirii virusului SARS COV- 2.

În urma abaterilor constatate, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, pentru nepurtarea măștii de protecție și 5 sancțiuni, conform O.U.G 195/2002, privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii au desfășurat activități de prevenire, prin care au adus la cunoștința agenților economici și a persoanelor desemnate pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii 55/2020, să informeze permanent angajații, dar și clienții că este important să respecte măsurile de protecție individuală, de distanțare socială și de igienă personală.

De asemenea, în cadrul acțiunii a fost întocmit un dosar penal conform Legii 86/2006 Privind Codul Vamal al României.
Astfel, în jurul orei 10:10, polițiștii au depistat un bărbat, de 29 de ani, din comuna Brăhășești, județul Galați care avea asupra sa 23 de parfumuri ce purtau însemnele unor mărci înregistrate și pe care le oferea spre vânzare persoanelor de pe stradă, fără a deține documente legale de proveniență.

La acțiune au participat și jandarmi din cadrul IJJ Vrancea.

În continuare, polițistii sunt angrenați în acțiuni pe raza întregului județ, siguranta cetățenilor fiind prioritatea noastră.

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: