Accident de muncă la Slobozia Bradului

În cursul zilei de ieri, 1 decembrie, în jurul orei 15:15, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați prin apel 112 de către un bărbat din localitatea Slobozia Bradului cu privire la faptul că, în jurul orei 15.00, un bărbat a suferit leziuni incompatibile cu viața, în timp ce efectua lucrări de reparații auto în cadrul unui centru de colectare a materialelor neferoase.

Din primele cercetări efectuate de către polițiștii care s-au deplasat la fața locului a rezultat faptul că, bărbatul în vârstă de 40 de ani efectua lucrări de reparații ale unui utilaj fiind surprins de cabina acestuia care s-ar fi desprins.

La fața locului s-a prezentat și un echipaj din cadrul SAJ Vrancea însă, din nefericire, în urma leziunilor corporale grave suferite, bărbatul a decedat.

În legătură cu producerea evenimentului au fost anunțați reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă Vrancea care s-au deplasat la fața locului pentru efectuarea verificărilor.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de sănătate și securitate în muncă.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: