A dispărut Țurcanu Alexandru, 86 ani, din comuna Buda

Anunț de la IJP Vrancea

UPDATE
Din nefericire, bărbatul de 86 de ani a fost găsit decedat, în extravilanul satului Cătăuți. Cadavrul urmează să fie transportat la SML Vrancea, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.


În data de 19 iulie a.c., în jurul orei 20.00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Gugești au fost sesizați cu privire la faptul că ȚURCANU ALEXANDRU, de 86 de ani, a plecat de la locuința sa din comuna Buda, județul Buzău, către un teren pe care îl deține pe raza comunei Chiojdeni, județul Vrancea, fără a mai reveni.

Din verificări s-a stabilit că ultima dată ar fi fost văzut de un localnic, în cursul zilei de 13 iulie a.c., în jurul orei 10.30, pe islazul din satul Cătăuți, comuna Chiojdeni.

Bărbatul purta pantaloni de culoare verde, cămașă în carouri de culoare închisă,  papuci din plastic.

Semnalmente: înălţime 1,70 m, păr grizonat, tuns scurt,  greutate 80 kg.

În prezent, polițiștii, alături de voluntari și membrii familiei bărbatului de 86 de ani desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute.

Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție.

 

S-AR PUTEA SĂ TE INTERESEZE: